Live streamen van een evenement?

Wanneer je een evenement wilt laten live streamen kun je een professioneel bureau inschakelen die je met alles helpt dat voor Live Streaming nodig is! Dit is handig, zodat de bezoekers ook online kunnen deelnemen. Nu tijdens de coronacrisis is dit extra fijn want openbare evenementen zijn even van de baan. Wanneer je zo'n bureau inschakelt kun je bijvoorbeeld de apparatuur en software bestellen die nodig is voor Live streaming. Je kunt daardoor live streamen op vele bekende platformen zoals Facebook, Youtube en Instagram! Ook kun je toegang krijgen tot live stream studio's in diverse plaatsen waaronder Amsterdam. En uiteraard kun je technici inhuren die een professionele Live Streaming voor jou verzorgen.

Live streaming op locatie

Tevens kun je Live Streaming dus op locatie laten verzorgen. De technici komen dan op de gewenste locatie filmen. Bij jou thuis, op de sportschool of in jouw bedrijf. Daarbij bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van een decor met green screens en special effects. Ook kun je kiezen wanneer er op locatie gefilmd wordt voor interactieve mogelijkheden via Zoom; dit is een veelgebruikt platform tegenwoordig. Of om de live-stream op te laten nemen. Wanneer je liever zelf alles regelt is het ook mogelijk dat je de benodigde apparatuur online huurt. Professionele stream apparatuur heb je binnen no-time in huis zoals microfoons, camera's, beeldschermen, verlichting, encoders en videomixers. Alles dat nodig is voor jouw live stream! Zo kun je snel zelf aan de slag. 

Offerte

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer je kiest voor Live Streaming op locatie betaal je rond de 500 euro voor een uur uitzending. De prijs kan oplopen tot 10.000 euro wanneer je van alles gebruikt wilt maken zoals streaming naar alle platformen, een regisseur, special effects etcetera. Een Live streaming van jouw seminar, workshop, congres of ander evenement kan vandaag nog geregeld worden, informeer naar alle opties. Het publiek dat er niet echt bij kan zijn, kan dankzij goede camera opnames en professionele hosting toch meekijken dankzij Live Streaming!

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *